Hjellelia

Informasjon

TIDSROM:
April 2018- Septemer 2019

ENTREPRISEFORM:
Totalentreprise

OPPDRAGSGIVER:
Markhus Bolig AS

Info om prosjektet

Byggmester Markhus AS har hatt totalentreprise på Hjellelia i regi av Markhus Bolig AS. Vi utførte også tømmerentreprisen.

Hjellelia er et leilighetsprosjekt med 24 godt planløste leiligheter fordelt på 4 etasjer. Prosjektet er utformet med fokus på å holde byggekostnadene nede slik at vi kan tilby prisgunstige boliger i ett flott naturområde, uten å fire på kvaliteten. Hjellelia består av 12 praktiske 2-roms leiligheter på ca. 45 m2 BRA, 8 arealeffektive 3- roms leiligheter på ca. 54 m2 og 4 innholdsrike 4 roms leiligheter på ca 76 m2. Hjellelia ligger på Hjellemarka lll feltet med sentral beliggenhet rett ved barnehage, og med kort avstand til skole og kjøpesenter. De flotte naturområdene innbyr til uteaktivitet og friluftsliv. Her skulle det meste ligge til rette både for små og store familier med ulike behov, og for de som er singel, med eller uten barn.

Alle leilighetene har egen parkeringsplass i garasjeanlegg som medfølger i kjøpesummen. Alle leilighetene har også balkong eller terrasse. 

Les mer om prosjektet på hjemmesiden til Markhus Bolig AS