Hjellåsen terrasse T1, T2 og T3

Informasjon

FERDIGSTILLELSE:
Hjellåsen terrasse T1: April-mai 2017
Hjellåsen terrasse T2: 2. kvartal 2018
Hjellåsen terrasse T3: Ikke fastsatt

ENTREPRISEFORM:
Totalentreprise

OPPDRAGSGIVER:
Markhus Bolig AS

Info om prosjektet

Byggmester Markhus AS har hatt totalentreprise på Hjellåsen Terrasse T1, T2 og T3 i regi av Markhus Bolig AS. Vi har også utført tømmerentreprisen.

Prosjektet består av tre terrasseblokker (T1, T2 og T3) med lyse flotte leiligheter i ulik størrelse og utforming. Byggene vil få heis, stort garasjeanlegg og vil være tilrettelagt for rullestolbrukere etc. I utformingen av prosjektet er det lagt vekt på å kombinere tradisjonelle og moderne byggematerialer som skaper et tidsriktig utrykk, og som samtidig harmonerer med omgivelsene. Den gjennomtenkte arkitekturen sikrer at byggene glir fint inn i terrenget uten å ruve i landskapet, og heishusene mellom fløyene i bygget har store vinduer som åpner opp mot den vakre utsikten og ønsker deg velkommen inn.

Prosjektet har en landlig og idyllisk beliggenhet og inneholder både små arealeffektive leiligheter, og større leiligheter for familier med større plassbehov. De fleste leilighetene har svært store terrasser som er godt skjermet for innsyn og tilbyr fantastiske utsiktsforhold over vannet Gåsakilen og området rundt. Leilighetene ligger vestvendt til med svært gode solforhold. Ta på deg joggeskoene og start dagen med en tur i grønne omgivelser, eller ta deg en forfriskende dukkert i vannet rett utenfor stuevinduet ditt. I nærområdet er det flere naturstier, fiskemuligheter og skiløyper. Her bor du sentralt i fredelige omgivelser omgitt av vakker natur, da skulle det meste ligge til rette for livsnytere i alle aldre.

Les mer om prosjektet på hjemmesiden til Markhus Bolig AS.