Hordasmibakken i Knarvik – for førstegangsetablerere

Informasjon

TIDSROM:
2016-2017

ENTREPRISEFORM:
Totalentreprise

OPPDRAGSGIVER:
Byggmester Markhus AS / Markhus Bolig AS

Info om prosjektet

På en vakker naturskjønn tomt i Hordasmibakken i Knarvik med flott utsikt mot Kvernafjorden skal det bygges 20 praktiske og arealeffektive leiligheter med ulik utforming og planløsning, beregnet for førstegangsetablerere. Tomten har en sentral beliggenhet like ved Knarvik Senter.

Barneskole, barnehager, samt service tilbud som butikk og frisør etc. befinner seg kun en kort spasertur unna. I utformingen av prosjektet har det vært lagt vekt på å oppnå en moderne arkitektur som harmonerer med omgivelsene uten å ruve. Dette attraktive leilighetsprosjektet er utarbeidet med særlig hensyn på å tilby unge i etableringsfasen og andre med tilsvarende utfordringer, en mulighet til å etablere seg i boligmark-edet. De lyse flotte leilighetene leveres nøkkelferdig med høy innvendig standard, som b.la. balansert ventilasjon, kvalitetskjøkken fra HTH, parkett i stue og på soverom, samt keramiske fliser på badegulv. Alle leilighetene får romslig vestvendte terrasse mot den fantastiske utsikten, og det medfølger en biloppstillingsplass på parkeringsplassen ved huset.

Her bor du i moderne boliger, sentralt i fredelige omgivelser omgitt av vakker natur, med svært gode solforhold. Da skulle det meste ligge til rette for de fleste førstegangsetablerere.