Kystlandsbyen i Austrheim

Informasjon

FERDIGSTILLELSE:
2016

ENTREPRISEFORM:
Totalentreprise

OPPDRAGSGIVER:
Markhus Bolig AS

PROSJEKTANSVARLIG:

Prosjektleder totalentreprise:
Bjørn-Rune Markhus
Mobil: 934 38 641
E-post: brm@markhusbygg.no

Info om prosjektet

Byggmester Markhus AS har hatt totalentreprise på Kystlandsbyen i Austrheim regi av Markhus Bolig AS. Vi utførte også tømmerentreprisen på dette flotte prosjektet. 

Kystlandsbyen er et helt spesielt eiendomsprosjekt. Med en reguleringsplan som tillater utbygging i sjø og havneområdet i sentrum av Austrheim Kommune, er det lagt til rette for en total disponering av 125 dekar areal, nær 1200 meter strandlinje og bygningsmasse på vel 45.000 kvadratmeter. Kystlandsbyen henter inspirasjon fra italienske landsbyer og er et unikt prosjekt for tettstedsutvikling i Austrheim.

Prosjektet er detaljutformet og delt inn hovedfaser. I Sjødalshaugen bygges frittliggende eneboliger mot sjøen, i prosjektet Breivikhaugen bygges leiligheter, rekkehus og småhus. Boligene er tilrettelagt for alle typer beboere, både fastboende og fritidssøkende og området er spesielt tilrettelagt for dem som ønsker å bo sentrumsnært og i bygg uten omfattende vedlikehold. Leilighetsbygget i Breivikhaugen som går over tre etasjer, har i tillegg heis. Alle boenhetene ligger solrik til på østsiden av Åråsvågen.

Det er fortsatt ledige leiligheter til salgs, og det planlegges ytterligere utbygging av tomtene i tiden fremover.

Les mer om prosjektet på hjemmesiden til Markhus Bolig AS